Workshop borduren

3D borduren (Stumpwork of broderie en relief)

We maken een tafereeltje met vlinders uit onze tuin. Deze techniek is super leuk om te doen en erg uniek aangezien je ermee je borduurwerkjes echt tot leven laat komen. Je kan deze techniek ook toepassen om er hedendaagse juweeltjes mee te maken of om je patchwork werken een apart accent te geven.
Ik heb voor het voorbeeldwerkje gekozen om vlinders uit onze tuin na te maken. We naaien een gele luzernevlinder, atalanta en koniginnepage.

Als je naar deze cursus komt heb je de basis borduursteken al een beetje onder de knie of ben je handig met naald en draad.

Datum: In samenspraak te bepalen

Plaats: In samenspraak te bepalen

Prijs: Op aanvraag, minimum 5 personen (alle materiaal en koffie inbegrepen)

Meebrengen: Breng een schaartje met scherpe punt, een lat, een potlood, een borduurring van ong. 14cm en - indien nodig – een leesbril mee.

Opmerking: 3 lessen. Gelieve tijdig te reserveren.


Inschrijven

Voorwaarden:

  • In de bevestigingsmail zullen de betalingsmodaliteiten staan.
  • Tenzij anders vermeld is het aantal inschrijvingen beperkt.
  • Inschrijving is definitief bij betaling.
  • Bij onvoldoende belangstelling kan een workshop geannuleerd worden en zal je inschrijvingsgeld teruggestort worden.
  • Bij belet wordt je bijdrage niet terugbetaald maar kan je je pakketjes ophalen indien ze in een workshop zijn inbegrepen of je kan iemand in je plaats laten deelnemen.

Velden met een sterretje * zijn verplicht in te vullen


Indien meer, gelieve aantal bij de boodschap te zetten.Om te vermijden dat spammers dit contactformulier misbruiken, moet je bovenstaande code ingeven. Deze code is namelijk herkenbaar voor mensen, maar niet, of veel moeilijker voor computers.